Je voelt aan je klompen dat het nep is. Als jongetje al. Maar je zat er dus naast, als jongetje al. Hij bestond en is dood. Nog net voor zijn verscheiden heeft hij de houtoven van Unilever over kunnen nemen, waarin de pizza’s van Iglo werden gebakken, op echt hout. Nu is het op hakhout van de dokter. Was hij er niet geweest dan hadden we naar houtovengebakken pizza’s uit de diepvries kunnen fluiten. Dank u dokter.
Maar nu dokter Vogel. Kent u die? Hij vult de schappen van natuurvoedingswinkels met wonderbaarlijke voedingssupplementen en medicijnen. Bestaat hij? Bestond hij? Nu Oetker echt blijkt te zijn geweest weet ik het allemaal niet meer.
Is er mogelijk een webloglezer die het bijhoudt, welke dokters echt zijn en welke zijn verzonnen?
Dr Dushkind?
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Cuno, Dr Loosen is een mysterie. Of Ernst Loosen een Herr Doktor is blijft onduidelijk. Op z'n minst is er een Loosen.
In de Roussillon heb je overigens ' les docteurs Parcé' van de Banyuls wijnen van het Domaine du Mas Blanc. Inmiddels zijn ze te oud, maar ze waren er echt en waren echte ' docteurs'.
Dr.Loosen zegt mij niets, maar was Henry Lindemans (van die Australische tent) ook geen doctor ?
dit is besmettelijk, zeg....
Weet iemand iets over Dr. Loosen? De maker van de befaamde Rieslings? Ik associeerde hem onbewust altijd met met iets negatiefs. Wijnen, doctor, ik moest ineens aan koelvloeistoffen denken...
Dick,
Kon ik dat maar.... met mijn 45 jaar ben ik al te oud voor Intermediair. Grrr. Ik weet niet of ze een goed archief aanhouden op internet of zo. We zullen een 'jongere' nodig hebben.
Marcel, kun je dat verhaal nog ergens opduiken?