We're hiring! We want you to help us create the next great noosa flavor. To apply, post ONE pic that includes 1) food that inspires your dream noosa flavor 2) a tub of noosa- optional 3) describe your flavor inspo plus @noosayoghurt & #flavorfindercontest https://t.co/vBMlH03945 pic.twitter.com/qnLXRNqQVP
— noosa yoghurt (@noosayoghurt) 4 april 2018
Jong van geest, de wereld zien en nog betaald worden ook? Wordt smaakvinder voor Noosa Yoghurt, schrijft Time. Noosa Yoghurt, de makers van yoghurt met braam en groene chilipeper of peer met kardamom uit het Amerikaanse Colorado zoekt dé nieuwe smaak, en wil die laten ontdekken door vijf smaakvinders, foodies die voor $2.000 naar hun favoriete smaakbestemming willen afreizen. Gouden kans, natuurlijk, maar de smaakreiziger moet er wel iets voor doen: een food-foto maken van een ingrediënt, en die delen via hippe media als Instagram, Twitter of Noosa zelf. Een jury kiest vier reizigers, een selectie van Noosa-superfans selecteert de vijfde. Het wachten is op yoghurt met zoute haring uit IJmuiden of sojabonenkaas uit Rio de Janeiro.
Time - This Company Wants You to Travel the World as a Professional ?Flavor Finder'
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ik zie liever eerst weer gewone (stand)yoghurt zonder toevoegingen in een glazen pot met statiegeld. Met verschillende culturen, rijpingstijden en melksoorten (mager, vol, koe, geit, schaap) kunnen heel veel verschillende yoghurts en kwarken gemaakt worden. Smaakjes kan je er zelf desnoods wel bij verzinnen. Nu moet je voor een echte kwark of yoghurt die niet slijmerig, mild, half vloeibaar of aangelengd met vet of poeder van elders of zoetigheid, naar een gespecialiseerde boerderij.