Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Activiteiten door het hele land
Van 11 tot en met 21 mei zijn er activiteiten door het hele land. In Nederland zijn meer dan 400 verschillende brouwerijen die samen vele honderden verschillende bieren brouwen. Tijdens de ‘Week van het Nederlandse Bier’ staan deze in het zonnetje. Ook ontmoet je brouwers en ontdek je hoe zij bier brouwen uit natuurlijke grondstoffen mout, hop, water en gist.

Nederlands Bierproeffestival in Den Haag
De Bierweek opent met het Nederlands Bierproeffestival. Van 11 tot en met 13 mei presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen hun bieren. Als bierliefhebber kun je genieten van verschillende biersoorten in een ontspannen sfeer en de unieke locatie, de Grote Kerk. Kijk hier voor meer informatie over het Bierproeffestival.

Nederlandse Brouwerijdagen
Ontdek het geheim van de brouwer tijdens het open huis bij brouwerijen.
De brouwerijen stellen op 19, 20 en 21 mei hun bierbrouwerij en proeflokaal open voor je. Ze organiseren brouwdemo’s, proeverijen en presentaties om je te informeren over de mooie bieren en grote variëteit aan smaken die er in Nederland gebrouwen wordt.

Informatie
Data: 11 tot en met 21 mei
Locatie: Verschillende locaties door heel Nederland
Kosten: Gratis

Hou voor meer informatie Facebook en Twitter in de gaten.
Dit artikel afdrukken