Zo’n 20 fruittelers openen hun deuren voor bezoekers en laten met trots zien hoe zij hun blauwe bessen, frambozen, bramen en/of kersen telen.

Bezoekers zijn van harte welkom bij onder meer Fruitbedrijf Roks Streekwinkel in Fijnaart, Fruittuin Verbeek in Oldebroek, de Kleinfruit Boerderij in Dodewaard en de Blueberry Fields in Beringen. Kijk op het kaartje hieronder voor een indicatie welke telers waar hun struiken en tuinen open zetten.

Naast dat bezoekers kunnen genieten van alle fruitsoorten, zijn er ook allerlei activiteiten te doen. Kennismaken met een imker, een speurtocht langs de gewassen of een uitleg door de teler; het kan allemaal tijdens de Zachtfruitdagen. Natuurlijk krijgen fruitliefhebbers ook de gelegenheid om te proeven en bij sommige telers kun je zelfs je eigen fruit plukken.

Daarnaast zijn er gezellige winkeltjes waar verschillende streekproducten te koop zijn en koffiehoekjes en een terras waar bezoekers plaats kunnen nemen.

Informatie
Datum: 13 en 14 juli 2019
Tijd: Kijk op de website voor de openingstijden van de deelnemende telers.
Prijs: Gratis
Locatie: Nederland en België

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Kijk voor meer informatie over de deelnemende telers, tijden en locaties op de website.

fruitigste zachtfruitdagen

Dit artikel afdrukken