Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Nergens zulke overheerlijke kersen als in de Rhonevalei. Stalletjes bij de vleet. De EU schijnt goed te zijn voor van alles en nog wat. Maar die Franse steenvruchten – in alle kleurnuances van geel tot rood – heb ik hier nog nooit gezien. Hier blijft het behelpen met de monopolistische waterbommetjes uit Hellas.
Geen idee waar ze vandaan komen, maar ik heb vandaag al de eerste kersen van dit seizoen op en ze zijn idd lekker, heerlijk zuur, lekker lichtrood, die donkere hoeven van mij niet, want hoe zoeter hoe viezer ik ze weer ga vinden.