Visliefhebbers krijgen de mogelijkheid om te proeven wat Scheveningen, de Scheveningse visserij en de Scheveningse restaurants te bieden hebben. Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer aandacht voor een ‘vergeten Noordzeevis’: de schol. De vissoort is volgens VISSCH ten onrechte een ondergewaardeerd visje en daarom staat de schol tijdens het visfestival extra in het zonnetje.

Dubbel feest: finish Volvo Ocean Race
In de Scheveningse visafslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucks, barretjes en terrassen waar bezoekers de hele dag door terecht kunnen. Eten en drinken is niet het enige wat er te doen is. Zo zijn er kookdemonstraties door chefs, workshops vis fileren, een uitgebreide vismarkt en een breed muzikaal programma. Daarnaast is VISSCH dit jaar onderdeel van een fantastisch sportspektakel. De finish van de Volvo Ocean Race vindt plaats van 24 juni tot 1 juli. Het wordt dus een weekend vol festiviteiten voor zowel sport- als visliefhebbers.

Het programma verschijnt binnenkort op de website. Kan je niet wachten? Bekijk hier het programma van vorig jaar om alvast een idee te krijgen van wat je te wachten staat.

Informatie
Datum: 29 juni tot en met 1 juli 2018
Tijd: Vrijdag: 17:00 – 22:00 uur, Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur, Zondag 12:00 – 19:00 uur.
Locatie: Visafslag, Visafslagweg 1, 2583 DM Scheveningen
Prijs: Gratis.

Kijk voor meer informatie over VISSCH op de website of neem een kijkje op de Facebook-pagina.
Dit artikel afdrukken