CuliNESSE staat jaar in jaar uit garant voor een hoogstaande muzikale én culturele programmering. Op 3 verschillende podia treedt een keur aan artiesten op: ga langs bij het CuliNESSE Hoofdpodium op het muzikale veld, het DaDa Podium op het culinaire strand en de CuliNESSE Sunset Kroeg op de boulevard. Onder meer Bløf, DI-RECT en Dirk Jan Deelenen zijn aanwezig.

Neem een kijkje op de website om te weten wanneer en waar jouw favoriete artiest komt optreden.

Wil je genieten van een speciaal diner? Reserveer dan een plekje aan tafel bij het CuliNesse Kooktheater waar Jinai Looi van lunchroom en kookstudio Het Zesde Geluk 3 fusion gerechten bereidt voor voor de avontuurlijke liefhebbers . Of grill zelf lekkere spiesen met vlees, vis of iets vegetarisch tijdens het BBQ Circus Meerema.

Neem gerust de kinderen mee. Ook voor hen valt er van alles te beleven in het Kidspaviljoen.

Informatie
Datum: 29, 30 en 31 augustus 2019
Tijd: vanaf 17:00 uur (afhankelijk van programma)
Prijs: regulier: €26, passe-partout: €61,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar: €10, kinderen passe-partout: €20,50, VIP-Arrangement (wat houdt dat in?]: €123. Kinderen tot 3 jaar: gratis.
Locatie: Oeverpark, Kosboulevard, Rotterdam
Tickets: verkrijgbaar via deze link.


Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken