De topkoks komen bij elkaar om vier diners en twee lunches te maken. Jacob Jan Boerma (chef van het met drie sterren bekroonde restaurant De Leest in Vaassen en Consulting Chef bij Parc Broekhuizen) hoopt met dit evenement Nederland weer op de ‘gastronomische kaart te zetten’.

Klik hier voor meer informatie over de maaltijden en welke chefs er hun bijdrage aan komen leveren.

Informatie
Datum: 24 tot en met 27 mei
Tijd: 24 mei 19:00 tot 23:30 uur (7-gangen diner), 25 mei 19:00 tot 23:30 uur (7-gangen diner), 26 mei 12:00 tot 16:00 uur (5-gangen lunch), 26 mei 19:30 tot 00:00 uur (7-gangen diner), 27 mei 12:00 tot 16:00 uur (5-gangen lunch), 27 mei 19:30 tot 00:00 uur (walking dinner).
Locatie: Parc Broekhuizen (Restaurant Voltaire), Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum
Prijs: €170 – 310, inclusief amuses en alle dranken.

Aanmelden: via chefsattheparc@parcbroekhuizen.nl of bel Parc Broekhuizen op 0343-745858.
Dit artikel afdrukken