Sporters, ouderen en mensen met diabetes hebben, ieder om een andere reden, baat bij een goede spiermassa. Er is veel onderzoek gedaan naar spieropbouw en spierbehoud. Tijdens het VOEDINGNL-congres Eiwit en spiermassa komen de meest recente inzichten aan bod en de consequenties daarvan voor in de praktijk.

Het congres op 14 maart wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), de Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen, Alliantie Voeding in de Zorg (AVZ), Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en NVVL Network For Food Experts (NVVL).

Programma
Met op het programma onder meer: dagvoorzitter Annemie Schols, Karin Gerrits, Sander Kersten en Marianne Geleijnse. In de middag is er een keuzeprogramma tussen: ‘eiwit bij sporters’, ‘eiwit bij kwetsbare ouderen’ en ‘eiwit bij mensen met diabetes’. Klik hier voor het totale programma.

Iedereen die beroepsmatig betrokken is bij voedingswetenschap en de toepassing daarvan, zoals voedingswetenschappers, diëtisten, artsen, beleidsmakers en marketeers is van harte welkom,

Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar de website.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie
Datum: donderdag 14 maart 2019
Tijd: 09:30 tot 16:30 uur
Locatie : Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Prijs: €160 voor leden initiatiefnemers AVZ, NAV, NVD, DCN of NVVL, €235 voor niet-leden, €115 voor studenten.

De deelnameprijs is inclusief digitaal cursusmateriaal en consumpties.
Dit artikel afdrukken