De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor regionaal geproduceerd voedsel. Werk je bij een bedrijf, organisatie of stichting in de agro & food sector in Twente? En wil je weten hoe de regionale voedselketen kan worden verbeterd? Tijdens dit congres komen bedrijven en organisaties vanuit de lokale voedselketens bij elkaar en proberen ze samen weer een stap te maken.

Tijdens het congres zal Willem Treep van maaltijd-, groente- en fruitboxen leverancier Willem&Drees zijn ervaringen delen. Zij leveren biologisch producten, direct van de boer en van het seizoen. Ook Jorrit Kiewik van Slow Food Youth Network doet zijn verhaal. Een organisatie die zich inzet voor een “good, clean en fair voedselsysteem”.

Het programma duurt van 14:30 tot 20:00 uur waarbij er ook voor een heerlijke avondmaaltijd wordt gezorgd. Op de site kan je het volledige programma vinden met de rest van de sprekers.

Klinkt het iets voor jou en je bedrijf? Meldt je dan hier aan. Let op: het congres is gericht op bedrijven, organisaties en stichtingen in de agro & food sector uit Twente zelf.

Informatie:
Datum: 8 november
Tijd: 14:30 - 20:00 uur
Locatie: Kalverstraat 55, 1012 NZ, Almelo
Prijs: gratis, maar bij een no-show zonder afmelding is het €50,- (donatie voedselbank)


Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken