En wij maar klagen over het feit dat in de Nederlandse pers zo weinig aandacht is voor voeding. En verdomd, Vrij Nederland - dat zich in de afgelopen 10 jaar heeft heruitgevonden - heeft het gat ontdekt. SMART New Food is een extra uitgave van Vrij Nederland naast de gebruikelijke weekuitgave.
Een eenmalige editie dus, maar wie weet! Het nummer ligt nú in de winkel.
Vrij Nederland zegt het zelf als volgt:
"In deze special praten we u bij over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het terrein van voedsel, maar vergeten we ook de smakelijke kant van eten niet. U leest welk voedsel een bedreiging vormt voor uw hersenen, of u binnenkort uw maaltijd kunt samenstellen op basis van uw genetisch profiel, en hoe u succesvol kunt afvallen. Maar we vermaken u ook: met de eetweekboeken van Giel Beelen, Hanneke Groenteman en Loretta Schrijver, een zinnenprikkelend verhaal van Anton Wachter- prijswinnaar Christiaan Weijts en een hilarisch verslag uit de keuken van topjournalist en kok-in-opleiding Bill Buford. Maak een van de vette smulrecepten van Sylvia Witteman klaar en geniet ervan – van SMART New Food!
Ailko meldde het me gisteren en heeft hem al gelezen. Enthousiast. Ik ga ook maar eens kijken.
Dit artikel afdrukken
Een eenmalige editie dus, maar wie weet! Het nummer ligt nú in de winkel.
Vrij Nederland zegt het zelf als volgt:
"In deze special praten we u bij over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het terrein van voedsel, maar vergeten we ook de smakelijke kant van eten niet. U leest welk voedsel een bedreiging vormt voor uw hersenen, of u binnenkort uw maaltijd kunt samenstellen op basis van uw genetisch profiel, en hoe u succesvol kunt afvallen. Maar we vermaken u ook: met de eetweekboeken van Giel Beelen, Hanneke Groenteman en Loretta Schrijver, een zinnenprikkelend verhaal van Anton Wachter- prijswinnaar Christiaan Weijts en een hilarisch verslag uit de keuken van topjournalist en kok-in-opleiding Bill Buford. Maak een van de vette smulrecepten van Sylvia Witteman klaar en geniet ervan – van SMART New Food!
Ailko meldde het me gisteren en heeft hem al gelezen. Enthousiast. Ik ga ook maar eens kijken.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Nou Steven, het aantal Vlamingen is niet gering als ik de herkomstanalyses bekijk: 1/3 Vlamingen, 2/3 Hollanders). Ze zijn alleen een beetje meer 'shy' dan die Hollanders en laten zich niet horen.
@Dirk, Ik vrees dat dit blad niet meer verkrijgbaar is. Het was een speciale editie. Je zou het even op het klantenservice nummer kunnen proberen: 020-5518701 of e-mail: vn.abonnement@weekbladpers.nl De hoofdredacteur was Emile Fallaux.
Dirk, Ailko en Dick zijn zo blij dat er wéér een Vlaming bijgekomen is op Foodlog, dat ze hemel en aarde gaan bewegen om u dat boek te bezorgen :-) Volg jij de discussies op Foodlog?
waar kan ik deze editie vinden, raadplegen of kopen?
Dank bij voorbaat
Dirk Coghe
Druivenlaan 16
8400 Oostende
België