"Het ambacht van koken is een toverkunst dat van incourant courant kan maken en dus nooit in de vergetelheid mag raken." Dat schrijft kok Joris Bijdendijk die na een verblijf in de sterrenkeuken van 'Le jardin des sens' van de broers Jacques en Laurent Pourcel in Montpellier inmiddels weer in Amsterdam kookt.
Hij serveert morgen de achttien jaar oude Gasconne koe Molle Pleun. Van kop tot staart.
Dit artikel afdrukken
Hij serveert morgen de achttien jaar oude Gasconne koe Molle Pleun. Van kop tot staart.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dit had nou mooi bij het stuk "wat op school kan, kan thuis ook" gepast. Zelf koken mag nooit vergeten worden, zeker weten, weet wat je eet.