Het filmpje verklapt welke producten volgens de rechte tellingen van de proeverij de lievelingen van het aanwezige publiek - ditmaal van heel jong tot flink op leeftijd en alles daartussen - waren.
We kunnen alvast verklappen dat de statistische resultaten, die morgen online gaan, laten zien dat nadere analyse aanleiding geeft tot een genuanceerder eindoordeel.
en je ziet het filmpje full screen in hoge kwaliteit.
Smaakt ambacht lekkerder dan technologie? - Groeneveld II from dick veerman - foodlog.nl on Vimeo.
bekijk de video in zulke gevallen op youtube, waar je inmiddels ook in hoge kwaliteit kunt kijken
(even klikken op HQ onder het schermpje).
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
In deze video worden de uitkomsten gegeven van de rechte tellingen van de antwoorden op de vraag 'welk van deze 4 (5 in het geval van de kaas) producten vond je het lekkerst?' Vandaag legt Dennis Favier, die de proeverij proef statistisch begeleidde, de laatste hand aan zijn nadere analyse van de driehoeksproeverij die we met de ham deden. Daaruit komen interessante, nieuwe inzichten, zoals bijvoorbeeld hoe mensen elkaar aan tafel beinvloeden, welke invloed de smaakles had en meer. Ook zal blijken dat de 1e en 2e plaatswinnaars stuivertje wisselen in deze test. Daarmee laat het dus ook iets zien over de waarde van menige smaaktest, een dierbaar onderwerp hier. Het rapportje is morgen klaar en verdient en eigen posting.
Interessant, en ik blijf erbij dat de Lidlham eigenlijk kokosbrood is met een hamgeur en kleurtje ;-).
Ik vond de Lidl-ham juist de Chaamse Pel onder de hammen. Eentje met structuur en bite en dus duidelijk herkenbaar als vlees. Maar niet zo taai en droog als die kutkip van toen. :-)
Over de Lidl-ham - die ik echt een hele goeie blijf vinden - gaan we het vast morgen nog hebben als we eindelijk eens in het openbaar over de waarde en interpretatie van proeverijcijfers gaan kijken.
Heb natuurlijk het nadeel van ontbrekend mondgevoel, ik vond het uitelkaartrekken van de ham erg op kokosbrood lijken. Doet u mij die van Ruijtenburg maar.