Het is nog steeds smakeloos en weerzinwekkend.
Binnenkort eten we allemaal met het grootste plezier tofu. Dankzij Yotam Ottolenghi. In zijn nieuwste kookboek serveert de invloedrijke kookboekenschrijver zóveel verrukkelijke bereidingswijzen van de gestremde sojamelk, dat we spontaan zullen vergeten dat tofu tot vóór Ottolenghi "een van de smerigste dingen was die in de supermarkt te koop zijn," schrijft culinair journalist Mara Grimm. Op de veganisten-van-het-eerste-uur na, wisten we gewoon niet hoe je het moet klaarmaken. Niets staat een tofumanie nog in de weg.
AD - Door deze invloedrijke kookboekenmaker zitten we binnenkort allemaal aan de ?oneetbare? tofu, 7 okt 2020#2 Ik heb wel degelijk van Ottolenghi gehoord, maar heb niet zoveel interesse. Vreselijk knap als iemand allerlei creaties van groente kan maken, ik zit daar niet op te wachten en met mij waarschijnlijk iedereen die dit niet kan betalen.
Erik #3 : "Vreselijk knap als iemand allerlei creaties van groente kan maken, ik zit daar niet op te wachten en met mij waarschijnlijk iedereen die dit niet kan betalen."
Deze begrijp ik niet, Erik. Zo onbetaalbaar zijn groenten niet, zeker niet in het seizoen. Andere manieren van bereiden c.q. combineren leren juich ik persoonlijk toe. Ik vind de recepten van Ottolenghi vaak wel te uitgebreid, maar dat heeft er meer mee te maken dat ik er minder tijd aan wil besteden of bepaalde ingrediënten niet in huis heb. Kwestie van recept aanpassen dus.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.