Heel ouderwets bladerend door 'mijn favorieten' kwam ik weer eens op de site van the Institute of Food Technologists. Vond daar een artikel uit Food Technology over 'functional foods', dé nieuwe bron van ontwikkeling en inkomsten van de voedingsindstrie. 'Functional' omdat het mensen van kinds af aan voeding voorzet die de kans op ziekten en vetzucht verkleind. En natuurlijk gericht op ouders: voor je kinderen wil je natuurlijk alleen het beste.
Het artikel stamt uit het april-nummer en is gratis te downloaden. Interessante lectuur, want het bevat een berg cijfers. Als je ziet om welke belangen het gaat, weet je meteen dat dit een trend is die niet meer te stoppen valt.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Sorry, ik nam wel een erg groot voorschot misschien :)
Ik studeer dan wel in natuurvoeding maar dat wil niet zeggen dat ik niet geïntrigeerd wordt door levensmiddelentechnologie. In tegendeel, ik ben erg geïnteresseerd in "knutselvoedsel". Een kennis van me heeft het vak gestudeerd in Wageningen en leest het blad VMT (www.vmt.nl) en ik krijg haar tijdschriften als zij ze uit heeft. Staan soms erg leuke stukjes in.
Leuk ook om te lezen dat jullie als foodbloggers elkaar ontmoet hebben.
Hi Brigitte, ik begin je voorkeuren een beetje te kennen. Het gaat niet per se om natuurlijke voeding.Tovenaarsleerling-problemen op lange termijn loeren dus nu al om de hoek ...
Maar die horen bij wie we zijn als mensen. Een beetje zoals de nwste reclame van Mercedes: Altijd verder :)
Da's een mooie tip, bedankt!