Het was even wennen maar al een paar jaar weten straatslijpers inmiddels wat het snackbargerecht Kapsalon ongeveer inhoudt, namelijk alles tegelijk in een bak.
Shoarma is al meer dan een halve eeuw een gekend snelgerecht van langs de weg. Het veranderde gaandeweg van ingrediënten. Het was schaap, het werd kalkoen, kip en zelfs varken.
Maar nu Lidl. Shoarma van vis. En meteen een recept er bij voor stamppot, nee voor kapsalon, nee voor kapsalonstamppot met visshoarma.
Patatje oorlog verbleekt er bij.
Shoarma is al meer dan een halve eeuw een gekend snelgerecht van langs de weg. Het veranderde gaandeweg van ingrediënten. Het was schaap, het werd kalkoen, kip en zelfs varken.
Maar nu Lidl. Shoarma van vis. En meteen een recept er bij voor stamppot, nee voor kapsalon, nee voor kapsalonstamppot met visshoarma.
Patatje oorlog verbleekt er bij.
Shoarma ken ik alleen van de Turk, voor na het stappen. Altijd met lekker veel knoflook :)
Nog nooit Kapsalon of een Shoarma van vis gegeten!
Waarom zou ik dan in hemelsnaam een stamppot ervan kopen?
Doe mij maar gewoon boerenkoolstamppot met een echte Gelderse worst.
Kuiltje voor de jus en een toefje mosterd voor de worst.
p.s. mijn bakkebaarden zijn al grijs aan het worden.