We're hiring! We want you to help us create the next great noosa flavor. To apply, post ONE pic that includes 1) food that inspires your dream noosa flavor 2) a tub of noosa- optional 3) describe your flavor inspo plus @noosayoghurt & #flavorfindercontest https://t.co/vBMlH03945 pic.twitter.com/qnLXRNqQVP
— noosa yoghurt (@noosayoghurt) 4 april 2018
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ik zie liever eerst weer gewone (stand)yoghurt zonder toevoegingen in een glazen pot met statiegeld. Met verschillende culturen, rijpingstijden en melksoorten (mager, vol, koe, geit, schaap) kunnen heel veel verschillende yoghurts en kwarken gemaakt worden. Smaakjes kan je er zelf desnoods wel bij verzinnen. Nu moet je voor een echte kwark of yoghurt die niet slijmerig, mild, half vloeibaar of aangelengd met vet of poeder van elders of zoetigheid, naar een gespecialiseerde boerderij.