Het is de nachtmerrie van iedere sterrenchef, de droom van menig snackbarhouder: frikadellenvlaai met currysaus. Vanaf vrijdag te koop bij Aldi Nederland, schrijft Distrifood. Het idee van een frikandellenvlaai komt van Bakkerij Engels in het Limburgse Grubbenvorst, die er in 2016 als grap mee begon. De nieuwe delicatesse trok klanten uit het hele land en werd dan ook al snel geïmiteerd door Brabantse bakkerijen. Bakkerij Engels verkoopt nu dagelijks verse frikandellenvlaaien én vlaaien met currywurst. Dat kunnen wij ook, moet Aldi hebben gedacht. Op sociale media maakt de vlaai aardig wat los bij zowel voor- als tegenstanders.
Distrifood - Aldi lanceert frikandellenvlaai - Distrifood
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dat wordt kamperen voor de deur van de Aldi, met al die media-aandacht.
Ik zag dat ding in de folder staan en trok mijn wenkbrauwen zover op dat ze mijn kont haast raakten..........wat ze al niet verzinnen om de mens aan de rotzooi te krijgen, oh oh wat eten we toch ongezond, daar moet wat aan gedaan worden.........ja maar aan de andere kant......
Lekker voor op het Kerstbuffet.
Hahaha, Steffie, dan is de hoofdmaaltijd vast een stamppot van patat en bitterballen
Aangezien ik nog nooit een frikandel heb gegeten kan ik me er niets bij voorstellen.
Maar ik ben benieuwd wie het aandurft zo'n vlaai te gaan kopen en ons eerlijk zijn/haar mening gaat vertellen.