De oprichter van De Vegetarische Slager, Jaap Korteweg, noemt het in Distrifood een nieuwe mijlpaal. “Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meerdere dagen achterwege laten,” zegt hij. “Daarom proberen we altijd de smaak van echt vlees te vangen en onderscheiden wij ons met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers.” Korteweg wil de miljoenen mensen die Unox in Nederland bereikt op een aantrekkelijke manier kennis laten maken met vegetarisch eten.
Op Twitter stak de Vegaslager zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken:
Reedsch vanavond pasta met gehacktballetjes in tomatensaus gegeten. Iedereen blij! @Unox @UnileverNL pic.twitter.com/DbzTHcjiQv
— Vegetarische Slager (@VegaSlager) 21 september 2017
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Junckfood.
Gevat, Gert.
Ik vind nog altijd dat de term "vegetarische slager" moet verboden worden. De term is misleidend.
Ja Nick Trachet, maar het is zo stompzinnig dat het zonde zou zijn als we er niet meer om kunnen lachen.
Nick, #3, ik vind dat een ouderwets standpunt. Het schuurt, is gek en laat je denken. Laat ons inderdaad lachen om onze eigen rarigheid. Dat helpt tegen de gekte.