Volgens de oprichters, een barman en een agrarisch econoom, krijgt elke fles hierdoor zijn eigen verhaal. Zelf spreken ze van de filosofie van "hedonistische duurzaamheid". Je maakt jezelf blij met een slok ambachtelijke wodka én je voorkomt dat voedsel op de stortplaats terecht komt. Of drank maken een betere oplossing is dan etensresten naar de varkens brengen valt nog te bezien. In Nederland maakt Nijssen-Granico varkensvoer van oude taart, snoep en andere daarvoor geschikte etensresten.
Volgens de oprichters, een barman en een agrarisch econoom, krijgt elke fles hierdoor zijn eigen verhaal. Zelf spreken ze van de filosofie van "hedonistische duurzaamheid". Je maakt jezelf blij met een slok ambachtelijke wodka én je voorkomt dat voedsel op de stortplaats terecht komt. Of drank maken een betere oplossing is dan etensresten naar de varkens brengen valt nog te bezien. In Nederland maakt Nijssen-Granico varkensvoer van oude taart, snoep en andere daarvoor geschikte etensresten.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Uit aardappelschillen maakten we ook wodka. Want wodka is alcohol. Destilleren is het enige. En aan de alcohol proef je niet waarvan het is gemaakt.