Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Amerikaanse boeren zijn opgetogen over de heropening van de Chinese markt. Niet alleen zien ze er afzetmogelijkheden voor de minder gangbare delen van hun runderen (zoals rundernek, tong, maag, ribbetjes en hart), ook verwachten ze betere prijzen voor hun kwaliteitsvlees. Dat komt op tafel bij steeds meer middenklasse Chinezen en in restaurants.
Dat de Chinezen in ruil voor de deal gaar kippenvlees naar de VS mogen exporteren en daarmee druk op de kippenmarkt zetten, is blijkbaar geen 'big deal': "We kunnen toch al niet voorzien in de vraag naar kippenvleugeltjes", zegt Jim Sumner, voorzitter van de USA Poultry & Egg Export Council. "So it’s all good.." op USA Today.