Vanaf vrijdag 24 februari (12.00 uur) tot zaterdagmorgen 18 maart (9.00 uur) sluit Foodlog de mogelijkheid om te reageren. Vanaf nu publiceren we tot 18 maart geen artikelen. Dat doen we om Foodlog een betrouwbaar baken te maken te midden van de gekte van onze tijd.
Feiten, fabels, fictie en alternatieve feiten lopen zo langzamerhand allemaal door elkaar. Ook Foodlog heeft daar last van.
Het is de hoogste tijd een radicale keuze te maken. We kiezen tegen de gekte van ficties en fabels en holle hypes.
Daarom hebben we besloten de redactionele formule aan te passen. Om het verschil tussen Foodlog vandaag en het Foodlog dat gaat ontstaan te kunnen voorbereiden, hebben we drie weken nodig.
We zullen er bijna hetzelfde uit blijven zien. Je zult het verschil gaan merken in onze benadering van de feiten en de achtergronden van waaruit die gepresenteerd worden.
We gaan even uit de lucht om de betrouwbaarste voedsel- en voedingskrant voor je te kunnen maken. Tot 18 maart!
Via twitter en Facebook blijven onze korte In de Media berichten te volgen.
Krijg je nog geen nieuwsbrief en wil je de heropening niet missen? Schrijf je in.
Dit artikel afdrukken
Het is de hoogste tijd een radicale keuze te maken. We kiezen tegen de gekte van ficties en fabels en holle hypes.
Daarom hebben we besloten de redactionele formule aan te passen. Om het verschil tussen Foodlog vandaag en het Foodlog dat gaat ontstaan te kunnen voorbereiden, hebben we drie weken nodig.
We zullen er bijna hetzelfde uit blijven zien. Je zult het verschil gaan merken in onze benadering van de feiten en de achtergronden van waaruit die gepresenteerd worden.
We gaan even uit de lucht om de betrouwbaarste voedsel- en voedingskrant voor je te kunnen maken. Tot 18 maart!
Via twitter en Facebook blijven onze korte In de Media berichten te volgen.
Krijg je nog geen nieuwsbrief en wil je de heropening niet missen? Schrijf je in.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Exiting :-) Ben benieuwd!
Ow, net nou het echt interessant begon te worden... Nou, dan maar eens drie weken goed nadenken over wat Klaas van Egmond zei.
Harry, dat is een opmerking die om uitleg vraagt: wat vind je 'net interessant worden'?
Ik zal dan wel wat gemist hebben, ik weet van geen 'gekte' af? Jammer hoor om jullie nieuws te moeten missen
"We gaan even uit de lucht om de betrouwbaarste voedsel- en voedingskrant voor je te kunnen maken". Gaan we terug naar papier Dick?