Van de bloeiende en toch eetbare laurier naar...
Dit keer weer een uiterst pril plantje.
Wat zien we hier, en waaraan zie je dat?
Fotocredits: Egbert Jonkheer
Dit artikel afdrukken
Wat zien we hier, en waaraan zie je dat?
Fotocredits: Egbert Jonkheer
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Zouden het opkomende springbalsemienen kunnen zijn?
die kun je toch niet eten Florine? of is dat wellicht inmiddels, sinds Ottolenghi, ook een smakelijke groente geworden? Ik kom tegenwoordig vaak allerlei gewone jonge rauwe rodebietenblaadjes tegen op mijn bord in restaurants, voor de smaak? of de kleur? daar lijkt het wel op, gezien de slordige dichte stand, want voor knolletjes staat het echt te dicht.
Moet het dan altijd eetbaar zijn voor deze quiz? Dat is wel beperkend.
Gezien de slordige manier van opkomen, leek het me toe dat het zichzelf heeft uitgezaaid.
Zoniet, dan heeft iemand de zak met zaadjes leeggegooid uit gemakzucht. Maar goed, als het altijd maar weer eetbaar moet zijn, dan zou het een of andere cress kunnen zijn .
Wat is het stil? Zijn de Foodloggers uitgekwist of is dit raadsel - een heuse zomergroente - te moeilijk?
Niet uitgekwist, maar aan kiemplantjes is niet zo heel veel te zien, en dus niet te raden.