Hiske Versprille, de culinair journalist van Het Parool, recenseert wekelijks een Amsterdams restaurant. Deze week ging ze op bezoek bij Star BBQ - om precies te zijn in de Javastraat, waar Wouter Klootwijk zijn hamburger eet.
Opvallend: in de uitzending zegt de restaurateur beslist: 'geen kruiden' te gebruiken. Hiske prijst het 'gekruide lamsgehakt'. Moeten we toch nog zelf gaan proeven.
Dit artikel afdrukken
Opvallend: in de uitzending zegt de restaurateur beslist: 'geen kruiden' te gebruiken. Hiske prijst het 'gekruide lamsgehakt'. Moeten we toch nog zelf gaan proeven.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ik mailde vandaag met Hiske. Ze vindt dat ze 'kruidig' had moeten schrijven. Ze denkt dat de smaak wordt bepaald door de zalige combinatie van het vette vlees en zout. En ook zij beveelt Star van harte aan.