Tijdens de Dierendialoog gaat het Centre for Sustainable Animal Stewardship (CenSAS) met de bezoekers in gesprek over het samenleven van mens en dier. Aan de orde komen actuele thema’s en contexten waarin mens en dier elkaar tegenkomen.

De vraag die centraal staat is: hoe willen we in de toekomst met dieren samenleven en omgaan? Denk aan dieren in het wild, de veehouderij, onze huisdieren.

De Dierendialoog is nadrukkelijk bedoeld voor iedereen die in gesprek wil gaan over omgaan met dieren. Zowel mensen die in hun dagelijks werk met dieren te maken hebben (veehouders, onderzoekers, dierenartsen en vertegenwoordigers van de dierenwelzijnsorganisaties) als degenen die alleen in hun privésituatie te maken hebben met dieren. Tijdens de Dierendialoog gaan we in groepjes van 6 tot 8 personen op zoek naar manieren om verantwoord en duurzaam samen te leven met de dieren om ons heen.

Vanaf 18:00 beginnen twee dialoogrondes waarbij de verschillende groepen uit de dierenwereld met elkaar in gesprek gaan. In het voorprogramma, dat begint om 15:30, is er een rondleiding door de dierentuin en een broodjesbuffet.

Meer informatie kan je vinden op de website. Interesse? Klik dan hier om je aan te melden. Helaas is dit evenement uitverkocht.

Informatie
Datum: 29 november 2018
Tijd: 15.30 uur tot 22:15 uur
Locatie: Burgers’ Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem
Prijs: gratis
Dit artikel afdrukken