Combineer de passie voor brood die hier de laatste weken voelt, kijk om je heen in de supermarkt en je ziet weer nieuwe dingen.
Voortaan koop je bij AH ambachtelijk brood, dat met de hand wordt gekneed, van oude tarwerassen, de tijd kreeg om te rijzen en wordt gebakken op een ovenvloer. Waarschijnlijk aan de rand van de rivier waaraan ook de molen staat waar het graan wordt gemalen.
Zou het?
De ingrediëntendeclaratie op het etiket vind je hieronder.
Als toevoeging zit er alleen E282 in (calciumpropionaat, een anti-schimmelmiddeltje dat ook in onze darmen voorkomt, niks ernstigs). Maar veel opvallender: in dit 'ambachtelijke' brood 'op basis van desem' dat gebakken wordt op een 'ovenvloer', zit ordinaire bakkersgist.
Nergens wordt beweerd dat dit authentieke breekbrood dat 'zijn oorsprong' vindt in 'het zuiden van Europa' een desembrood is. Maar hoe het moet overkomen is volstrekt helder: het is écht brood, met liefde & passie als enige toevoeging en daarom krijg je die lekkere knapperige korst ;-)
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
reclame bureau,s ???ga eens op cursus dan weet je dat dergelijke producten worden gekocht door zeer goed geinformeerde klanten die maak je niets wijs het word als een wasmiddel reclame gebracht met liefde gemaakt, lag de bakkers vrouw met de bakker op de werktafel om met haar blote billen voor de juiste kneding ,reclame hogeschooldiploma gehaald zeker.
Sorry, helemaal vergeten te melden hoe ik het broodje vond: prima te eten.
Zie http://www.foodlog.nl/comments.php?id=1609_0_1_0_C
Liefde en passie. Wees blij dat ze die, bij A.H. zogezegd in het brood stoppen. Ik geloof dat ze bij hun collega DIRK VAN DE BROEK de dildo's in het schap willen leggen. Dus daar wordt weer heel anders over de liefde en passie gedacht. Voorts wat te denken over de reform branche die graancirkel brood wilde gaan brengen. Staat daar wellicht E.T. achter de oven?
Ja, jammer. Passie is gedevalueerd in de taal.
Maar echte passie bestaat gelukkig nog wel. En dat zit niet in brood, maar in personen. Daarom ga ik Albert Heijn toch eens vragen WIE die passie en liefde erin heeft gestopt.
Karine
Vroeger - toen passie zichzelf nog was - kon je passie nog noemen (ik gebruikte het zelf als aftiteling, aiiii). Toen kwam Tiscali die aan Internet met passie deed (in Frankrijk in ieder geval, hier is het me niet zo opgevallen): l'internet passionément.
Dat was voor mij het einde van de passie ;-)
Voor tiscali.fr ook trouwens want dat bestaat inmiddels niet meer. Ze gaan nu kennelijk voor de liefde want het nieuwe bedrijf heet alice.fr.