Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
het voliere ei was in NL geen lang leven beschoren, ik meen me van het doosje te herinneren dat we daar witte kippen voor gebruikten, eieren daarin waren ook altijd wit (geen voorkeurseikleur in NL), waarom eigenlijk dat wit in de volieres? en waarom bij ons zo snel verlaten? kostprijs of milieu? maar voliere is natuurlijk wel iets heel anders dan verrijkte batterij, daarin kan niet gevlogen worden.