Na de zomer kun je bij ruim 100 BP-tankstations in Nederland ook een AH to go vinden. Na een pilot van Albert Heijn en BP bij 8 tankstations wordt de samenwerking verder over Nederland uitgerold.

Albert Heijn en BP willen hun krachten bundelen om een uniek assortiment te creëren “dat helemaal is toegespitst op de wensen van de weggebruiker en de specifieke locatie”, laten zij weten in een persbericht.

Albert Heijn ziet deze samenwerking als een kans om op meer plaatsen aanwezig te zijn, terwijl BP een beroep doet op de ervaring van de supermarktketen. Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “Wij willen er altijd en overal voor onze klanten zijn. Om de hoek, onderweg en via ah.nl. Zeker als het om eten en drinken gaat, hebben klanten behoefte aan oplossingen die op maat zijn. Hun keuzes kunnen van moment tot moment verschillen.”

Ruben Beens, CEO van BP Nederland, laat weten: “Met marktleider Albert Heijn to go bieden we onze klanten op onze tankstations een breed, innovatief en kwalitatief hoogstaand aanbod van eten en drinken voor onderweg.”

In 2013 pionierde BP ook al eens met een samenwerkingsverband, toen met de Britse warenhuisketen Marks&Spencer.
Albert Heijn - Albert Heijn en BP breiden samenwerking uit naar ruim 100 tankstations
Reageer
  • Deel
Druk af