De Boergondische Markt van Brabantse grond is een bruisende boerenmarkt met talloze kraampjes vol streekproducten, kookboeken en informatie.

Er valt niet alleen van alles te kopen en proeven, maar ook te bekijken bij films en documentaires over ambacht, lokale boeren en natuurbehoud. Kom bijvoorbeeld kijken naar de ‘Schapenheld’, een film over schaapsherder Stijn en zijn zoektocht om de traditie levend te houden, of naar de documentaire ‘Geboren Boeren’ over moderne veehouder John Klaver. Ook voor kinderen staan er leuke films op het programma.

Bezoek ook zeker de kramen van de boer & kok-teams die hun wedstrijdgerechten tijdens The Battle laten proeven door het publiek. Elk koksteam bereidt 2 zelf ontwikkelde gerechten op basis van louter ingrediënten van hun eigen lokale ambachtelijke boerderij. Extra eis: er mag niks verspild worden.

Meld je aan als deelnemer
Kom je uit Brabant, produceer je lokaal, duurzaam en kleinschalig? Verkoop je streekproducten van Brabantse grond? Maakt je organisatie zich sterk voor Brabant, ons eten en het milieu? Of ben je druk met geweldig initiatief met een directe link naar onze missie en wil je dat graag delen met ons publiek? Vul dan het formulier op de website in en mail het naar info@boergondischemarkt.nl.

Deelname is gratis.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie
Datum: 4 oktober 2019
Tijd: 11:00 – 19:00 uur
Prijs: Gratis
Locatie: Summa Horeca College, Sterrenlaan 10, 5631 KA Eindhoven

Kijk op de website voor meer informatie over het programma.
Dit artikel afdrukken