Becel test een nieuwe tactiek om plantenboter aan de man te brengen. Nieuwe Becel Biologisch is natuurlijk lekker en heerlijk voor op brood. Becel Biologisch is gemaakt met biologische oliën en is 100% plantaardig, vrij van dierlijke ingrediënten. Deze biologische oliën zijn met zorg gemengd.

Vandaag de dag, raden voedingsrichtlijnen aan om meer plantaardige voeding te eten. Het consumeren van plantaardige voedingsmiddelen, met inbegrip van oliën en vetten van plantaardige oorsprong, dragen ​​bij aan een gezonde levensstijl. Ook hebben plantaardige producten over het algemeen een lagere impact op het milieu dan dierlijke producten, waardoor een verschuiving naar een meer plantaardig voedingspatroon gunstig is voor het milieu. Het is niet alleen goed voor uzelf, maar ook beter voor onze aarde!

Nu, met de nieuwe Becel Biologisch gaan we nog een stap verder!

Becel Biologisch draagt ​​het Europese biologische keurmerk ‘het groene blaadje’, wat betekent dat het voldoet aan de criteria van de Europese Unie (verordening 834-2007).
Dat schrijft Becel.

De reacties zijn verdeeld. Journalist Janno Lanjouw lijkt er net als Ekoplaza het einde van biologisch als alternatief in te zien. Natuurlijkheidsfan Pauline Floor heeft daar nou juist geen problemen mee.


Dit artikel afdrukken