Op 16 april presenteert het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) tijdens de bijeenkomst 'Van bord tot boer' de nieuwe studie ‘Dagelijkse kost, hoe overheden, bedrijfsleven en consumenten kunnen bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem’. Iedereen met interesse is welkom.
Het PBL is het nationale instituut voor beleidsanalyse op het gebied van natuur, milieu en ruimte. In de nieuwe PBL-studie 'Dagelijkse kost, hoe overheden, bedrijfsleven en consumenten kunnen bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem' is in kaart gebracht hoe consumenten, boeren, ketenpartijen en de overheid samen bij kunnen dragen aan vermindering van de druk die de voedselproductie uitoefent op de leefomgeving.
Na de keynote lezing door PBL-directeur Hans Mommaas zal Jan-Kees Goet, secretaris-generaal van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, het eerste exemplaar van de studie in ontvangst nemen.
Daarna wordt er in twee panels gediscussieerd over de studie en hoe we samen komen tot een duurzaam voedselsysteem. Het ene panel is opgezet vanuit het perspectief van de consument, de andere vanuit het perspectief van de producent.
Klik hier voor meer informatie.
Informatie
Datum: 16 april 2019.
Tijd: 14:30 tot 17:00 uur.
Locatie: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag.
Prijs: gratis.
Aanmelden: via deze link.
Dit artikel afdrukken
Na de keynote lezing door PBL-directeur Hans Mommaas zal Jan-Kees Goet, secretaris-generaal van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, het eerste exemplaar van de studie in ontvangst nemen.
Daarna wordt er in twee panels gediscussieerd over de studie en hoe we samen komen tot een duurzaam voedselsysteem. Het ene panel is opgezet vanuit het perspectief van de consument, de andere vanuit het perspectief van de producent.
Klik hier voor meer informatie.
Informatie
Datum: 16 april 2019.
Tijd: 14:30 tot 17:00 uur.
Locatie: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag.
Prijs: gratis.
Aanmelden: via deze link.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog