Zouden we die straks 'wordnapped' in de winkel krijgen: 'Italiaans big'?
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Mozarts drumsticks? Die van Rondo alla Turca? Haydn had er één met de paukenslag.
J.S. Bach heeft een kreeftencanon en Schubert levert de forel.
Met Rossini kun je een kookboek vullen en lasagne worden vaak verkeerdelijk toegeschreven aan Verdi
En Stockhausen? Een Brits dirigent waarvan de naam me nu ontsnapt zei: "Stockhausen? Ik denk dat ik net in ééntje ben getrapt;"
En het zou niet eens nep zijn: Beethoven ham, Mozart karbonades en mixes van 30% Beethoven en 70% Mozart schnitzels (wat malser, dan de omgekeerde verhouding die wat stormachtiger is).
Heel niew terrein voor marketeers zonder dat ze klotebloggers achter zich aan kijken. Onno Kleyn gelooft niet in de naam Volwaard-kip (ik moet het ook nog zien; had toch gewoon Brabant's of Brabants Hoen gedaan (met apostrofe en je hebt ook de commissaris van de koningin mee).
Muziekje erbij: Mozart Drumsticks? Dan zijn we tenminste definitief in een droomwereld beland en hoeven we het nergens meer over te hebben ;-)
'oreganokarbonade' klinkt best smakelijk.
Hetzelfde effect wordt in Vietnam bereikt met muziek