Vorige week namen we de nieuwe site van foodlog.nl nog even door. Het was mooi weer. Dus er kwam een biertje bij, eentje met een lekker bittertje.
Het bleek inspiratie voor nog een paar kleine wijzigingen. We verwachten dat de site 2 weken na heden online gaat. In nieuwe kleurstellingen en met maar liefst 8 katernen. De schrijvers hier kunnen 'de achterkant' zo tegen het einde van de week voor het eerst gaan verkennen. Misschien ook wel met een pilsje erbij.
Met mooi juni-weer in het verschiet, wilde ik het vandaag daarom eens hebben over een niet onbelangrijke vraag: hoe, waar en wanneer drinken foodloggers hun biertje en welk biertje heeft hun voorkeur?
- koud?
- niet zo koud?
- bijna warm?
- zo uit de kelder?
- welk merk?
- uit een glas, blik of flesje
- als een glas, wat voor glas?
- als je bier niet koud is, hoe maak je het dan snel koud?
- drink je meer in de zomer dan in de winter?
- drink je bier vooral thuis of juist niet?
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
@Yvon, dan moet je eens bij bij wijncafe de Klap gaan kijken.
Jaja die van het konijn ook gezien, och jee en de commentaren daarop. Ok, wat slordigheidjes, maar toch leuke filmpjes van JV. Ehm konijnen boeien me verder niet, aan mijn katten kan ik ook al niet te veel kwijt, tijd voor een hond. En die slobbert vast wel vodka mee.
nrc.tv? je hebt toch niet gekeken naar die uitzending waarin iemand net doet of ze konijnen heeft en haar prei zgn. aan het konijn geeft? Knoop het in je oren: konijnen houden niet van uien en ook niet van prei, want die smaakt naar uien.
Waarschijnlijk zou een konijn gewoon een vodka bestellen ;-)
Misschien zijn café's toch uitgevonden voor bier (of pils), ken geen café in Den Haag waar ze een gewoon goed wijntje schenken. Of mis ik de 'betere'dan? (Plein is niet favoriet, te hoog eh nouja laatmaar gehalte)
Precies, ben blij dat je het zegt, je kunt ook naar een beter cafeetje.