image

Denken we dat we de goede weg zijn ingeslagen met biologisch, gezond en smaakvol, krijgen we dit weer! Zolang de mens naar gemak zoekt zal er een markt voor blijven.

Een schnitzel voor in de toaster. Dit is een van de opvallende innovaties tijdens de voedingsmiddelenbeurs Anuga, die zaterdag in Keulen is gestart. Het is de eerste vleessnack ter wereld die 'getoast' kan worden. Tönnies-dochter Tillman's Fleisch & Convenience kreeg met de 'Toasty' niet voor niets een plek op de speciale tentoonstelling Taste 07. Hier worden de 61 beste innovaties op voedingsmiddelengebied getoond. In totaal waren er 1.100 inzendingen.

Gemakstrend
'Sneller, knapperiger en minstens zo lekker als een gebakken schnitzel', zegt Tillman's over zijn nieuwe vinding die inspeelt op de gemakstrend.

Het voorgegaarde vlees is gemaakt van mals varkensvlees en omgeven met een paneer-coating. De Toasty kan zo vanuit de diepvries in de broodrooster worden gedaan. 'Het is zowel geschikt als hoofdmaaltijd als voor een snackmoment', aldus Tillman's.


bron: meat&meal

Dit artikel afdrukken