Moraal: de naam van een gerecht of product zegt vaak nog lang niet alles over wat het is. Maar kan wel nieuwsgierig maken.
Bron: Hägar de Verschrikkelijke valt aan
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Net iets te snel op 'enter' gedrukt, runderborst, stoofvlees, eigenlijk 'traditioneel' horende bij 'hutspot' (ook zoiets). Kortom, men kan wat leren in de loop van de kook jaren. ;)
Oh jah, klapstuk.. niet gehinderd door enige kennis wilde ik (toen een jaar of 17/18) 'echte' erwtensoep maken. Whatever that may be, denk ik nu, gehinderd door enige kennis. Maar klapstuk moest erin (of erbij..?), half Breda doorgefiets, slager na slager (eerst super natuurlijk), voordat er een zo vriendelijk was om het te leveren. Varkenspootje was makkelijker . ;)
Dat is precies wat ik denk bij het horen van namen als raasdonders, klapstuk of hete bliksem.