(met dank aan Nick Trachet)
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Ik zit eigenlijk te wachten tot de fusilli uit komen :-))
Het was een 1-april grap van het programma Panorama, Josien.
(zie ook wikipiki)
En men had misschien wel verstand van eten, maar niet van zoiets exotisch als pasta. :-)
maar wat is het wel? en waarom maakte men dit filmpje, was het echt in '57? toen had iedereen toch nog verstand van eten?
Prachtig, die ambachtelijke oogst met de hand. Tegenwoordig gaat dat natuurlijk allemaal machinaal. En nu wachten op de herfst tot de lasagnebladen weer gaan vallen...
Wat mooi om te zien hoe de spaghetti groeit. Dat heb ik nooit geweten dat het zo op de goede lengte aan de bomen groeit. Mijn kinderen eten heel erg graag spaghetti. Ik ga ze morgen dit filmpje laten zien. Bedankt.