Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Van 24 t/m 26 maart wordt de Gashouder bij de Westergasfabriek door het Amsterdam Wine Festival omgetoverd tot een waar wijnfestijn. Op het Festival zijn er oneindig veel soorten wijn en je kunt ze allemaal proeven. Het Festival neemt je mee op reis langs populaire wijnlanden zoals Zuid-Afrika en Argentinië. Naast heerlijke wijn proeven kun je ook nog eens genieten van Zuid-Afrikaanse braai of kangoeroevlees uit Australië in verrassende wijn-spijscombinaties. Tot slot zijn de wijnproeverijen en workshops een kans om je mee te laten voeren op een bijzondere tocht langs de wijnvelden van populaire wijnlanden.

Goed om te weten!
Amsterdam Wine Festival heeft wisselende openingstijden.
Vrijdag 24 maart: open van 15.00 tot 01.00
Zaterdag 25 maart open van 13.00 tot 01.00
Zondag 26 maart: open van 13.00 tot 00.00

Op het Amsterdam Wine Festival kan je overal met je pinpas betalen. Wil je met contant geld betalen, dan kun je munten kopen bij de ingang. Het festival is toegankelijk vanaf 18 jaar. Onder begeleiding van een volwassenen zijn kinderen van harte welkom.

De Westergasfabriek is vanaf het centraal station te bereiken met bus 21 (halte Van Hallstraat) en vanaf het centrum met tram 10 (halte Van Limburg Stirumplein)

Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website en het Facebook evenement.
Dit artikel afdrukken