Alle Nederlanders op twee junks na en een ernstig verwaarloosde bejaarde, krijgen meer dan voldoende vitaminen binnen. De Nederlandse rioolzuivering krijgt meer vitamines te verwerken dan we met ons allen nodig hebben. We plassen ze uit (als we geluk hebben, je kunt er ook aan dood gaan).
Maar het blijft maar doorgaan. We worden alle dagen opnieuw op stang gejaagd met berichten over vitamines die ergens in zitten omdat het zo goed voor je is, al vroeg je er niet om.
En soms, zoals in het meinummer van Allerhande (Albert Heijn), krijg je op twee bladzijden twee berichten die je zozeer kunnen verwarren dat je opgenomen moet worden. Gek word je van gezond.
voor de advertentieteksten: zie
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ja zeg, maar dat is wat anders dan zo'n hypermoderne Godin of Esse-cooker op hout(goedkoper dan gas!).
Ahum houtgestookt is ook al niet meer veilg!
"Steamed pork" geeft 86.000 resultaten in Google."steamed beef" 12.800. Tegenover "grilled steak" 308.000.
Laat ik eens een week lang al mijn vlees gaan stomen.
Stoven, urenlang. Met varkenswang gaat het ook.
AGE heeft inderdaad met dierlijke producten te maken, dus ook met boter, reuzel en eenden/ganzenvet. Hoewel het erop lijkt dat je tot een graad of 180 safe zit. Conclusie: dat langzame garen (op 60 graden) van vroeger komt weer helemaal terug. Straks iedereen aan de hout gestookte AGA. Een aantal van mijn Franse buren stookt zelfs zijn cv op hout. Wat zal straks anti-AGE cooking dus een AGA-rookfeest geven in de Amsterdamse grachtengordel ;-)
@Ailko,
Hoe doe je dat dan en hoelang met die kalfswang?