Hoe zit het eigenlijk met hun familierelatie?
Belangrijk: waar kocht je ze, als je ze al eens kocht? Mijn ervaring is nl. dat ze evensnel opduiken als weer verdwijnen.
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lizet Kruyff @'Biologisch is ook zo’n optie. Of beter tegen koude bestand, of met minder water toekomend'
Inderdaad, daar doelde ik toch ook op in mijn posting van 10 december (14.16 uur). Het moet nut hebben.
@Dirk Jan: ongetwijfeld beide gegeten, maar nooit op gelet. Zal ik eens doen, hoewel ik liever geen ingevlogen kiwi's koop. Ben benieuwd of ze hier (Italie dus, zit op zo'n 150 km van het kiwi-gebied) ueberhaupt Nieuw-Zeelandse verkopen.
Qua smaak - meestal gaan die groene toch in de staafmixer omdat ik te ongeduldig ben ze lekker zoet te laten rijpen. De gele vind ik dus bijna nooit.
Sorry voor de naamsverwarring, zal ik onder een andere naam gaan posten?
Florine, om een misverstand te voorkomen: er reageren op foodlog een lizette én een lizet. lizette zit in Italië, ik helaas niet. Het ging mij om de mogelijkheid dat er om meer dan alleen geldelijke motieven veredeld wordt. Biologisch is ook zo'n optie. Of beter tegen koude bestand, of met minder water toekomend. Daar is toch allemaal niets op tegen? Het zij zo.
@Lizet Kruyff. Ik hoef nergens mee weg te komen Lizette. Ik geef eenvoudig mijn mening. Jij weet ook wel dat antioxidanten erg 'in' zijn in gezondheidsland. Overigens, je ging uit van een veronderstelling. En niet voor niets koos je antioxidanten.
@Lizette (9dec) Heb je het verschil wel eens geproefd tussen Italiaanse kiwi’s en New Zeelandse? dat is wel een heel groot verschil. Het marketingboard van de Zespri kiwi’s, waar oorspronkelijk alleen NZ kiwi’s onder vermarkt werden, verkoopt nu onder dat zelfde label Italiaanse kiwi's.
Ik lepel kiwi's trouwens lekker makkelijk