AH to go en Thuisbezorgd.nl werken vanaf vandaag samen in Amsterdam, meldt Foodclicks. Bestelde boodschappen worden per e-bike gratis bezorgd vanaf het filiaal op het Waterlooplein en het filiaal aan de Ferdinand Bolstraat door de koeriers van Thuisbezorgd.nl.

Een eerder experiment met 'flitsbezorging' op de Zuidas is inmiddels gestaakt, omdat klanten toch liever zelf hun ‘loopje’ naar de super maken. “Het werkt dus wellicht beter op een locatie waar de loopafstanden wat groter zijn”, aldus een woordvoerder in Retailtrends.

De nieuwe bezorgservice is er alleen voor een selectie aan populaire producten, zoals soepen, poké bowls, belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen. Over 2 maanden wordt de samenwerking geëvalueerd. Thuisbezorgd.nl zet er de koeriers van zijn eigen bezorgdienst Scoober voor in.

In Amsterdam wordt zo meteen al werk gemaakt van de nieuwe visie die topman Wouter Kolk eerder deze week naar buiten bracht. Albert Heijn is volgens hem niet alleen een supermarkt, maar een speler in de hele 'buitenhuismarkt': je kunt bij AH eten, eten kopen én eten laten bezorgen.
FoodClicks - AH to go en Thuisbezorgd.nl gaan samenwerken in hoofdstad | @FoodClicks
  • Deel
Druk af