Al jaren helpt Albert Heijn zijn klanten met 'beter' eten, zegt de supermarktketen in een persbericht. Niet voor niets is de Allerhande het meest gelezen tijdschrift van ons land. Maar nu gaat Albert Heijn nog een stap verder. Vanaf 2 mei krijgt heel Nederland het nieuwe magazine Gezond Vooruit in de bus. "Het blad informeert, inspireert en activeert om gezond te eten en te leven", aldus de super.

"Gezond Vooruit was al een plan dat we hadden," zegt Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, "maar nu passender dan ooit." Juist in deze tijden houden gezond leven en een gezonde levensstijl veel mensen bezig. Albert Heijn richt zich al langer op een gezonde leefstijl: een jaar geleden nam de supermarktketen het lifestyle platform FoodFirst Network over. Die overname krijgt nu verder vorm in Gezond Vooruit.

Het magazine is onderdeel van een uitgebreid voorlichtingsprogramma op de AH-website. In de eerste editie komen onderwerpen als hoe krijg je meer groenten in je kinderen en hoe bereid je die groenten zodat er zo veel mogelijk vitamines behouden blijven aan bod.
Albert Heijn - Albert Heijn lanceert nieuw tijdschrift over gezondheid
Reageer
  • Deel
Druk af