AgriFoodTech is een (internationaal) platform waar verschillende sectoren samen komen. Het platform versterkt de koppeling tussen Agri en Food, Tuinbouw en Uitgangsmaterialen en Hightech en ICT. De missie is een duurzame toekomst te creëren, niet alleen voor Nederland maar wereldwijd. Nederland is uniek op vele gebieden en kan dienen als de ideale proeftuin voor innovatie en ontwikkeling.

De vierde editie van AgriFoodTech heeft meerdere thema's zoals sensoren, drones, robots, big data en foodtechnologie. Tijdens de vakbeurs is er een congres, een Meet & Match en gaat de 2e Hackathon gaat van start.

Congres
AgriFoodTech 2019 heeft een uitgebreid congresprogramma. Er zijn keynotes, paneldiscussies en thematische lezingen over thema's als big data, kwaliteitsverbetering en fotonica. Onder meer Wageningen University en een aantal provincies geven hun visie en mening tijdens de discussies. Alle sprekers van het evenement vind je op de website.

Meet & Match
De vakbeurs geeft met 160 exposanten de mogelijkheid om nieuwe bedrijven te leren kennen, niet alleen op de vloer maar ook tijdens de Meet & Match. Hier ontmoet je relevante contacten uit de gehele sector. Naast je (inter)nationale netwerk uitbreiden kun je ook advies vragen, kennis delen en van gedachten wisselen met sleutelpersonen uit de gehele keten.

Hackathon
De tweede Hackathon 'Redesign Your Agrifood Business' start zaterdagmorgen en loopt het hele weekend door. Hier werken developers, ontwerpers en techneuten aan concrete vraagstukken uit de Agrifood- en Techsector. Zij bouwen werkende prototypen en vernieuwende businessmodellen. Als bezoeker geef je je mening en deel je kennis. Op deze manier draagt iedereen bij aan ons kennisnetwerk.

AgriFoodTech 2019 faciliteert kennisoverdracht, nieuwe businesskansen, interactie en samenwerking voor professionals (in)direct werkzaam in: voedingsmiddelindustrie, machine- en apparatenbouw, zaadverdeling, agrariërs, tuinbouw, onderwijs, wetenschap, overheid en dienstverlening.

Meer informatie over het tweedaagse programma vind je hier, 11 december en 12 december.

Informatie
Datum: 11 en 12 december 2019
Tijd: 09:30-17:00
Prijs: Gratis bij registratie
Locatie: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Registreren voor het evenement doe je via deze link.
Dit artikel afdrukken