Het Agri-Food Innovation Event is een bedrijfs-, technologie- en onderzoeksplatform dat Europese en mondiale bedrijven uit de gehele voedselketen samenbrengt. Van boer tot retailers, consumenten en onderzoekers.

Het evenement is georganiseerd rondom vier verschillende deelconferenties: de Healthy Nutrition Conference, Vertical Farming Conference, 3D Food Printing Conference en de Smart Farming Conference.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het tweedaagse evenement om hun kennis over zaken rondom voedselproductie te vergroten en te leren van experts uit de voedselbranche.

Onder de sprekers uit binnen- en buitenland zijn vertegenwoordigers van de voedingsindustrie, foodretail, boeren, leveranciers, overheidsinstanties en onderzoeksinstituten. Op het programma staan keynote speeches, plenaire sessies en workshops. Voor de workshops dienen geïnteresseerden zich van tevoren aan te melden via de website.

Klik hier voor het volledige programma.

Netwerkdiner
Op 26 juni wordt een netwerkdiner georganiseerd waar geïnteresseerden zich via de website voor kunnen aanmelden.

Informatie
Datum: 26 & 27 juni 2019
Tijd: 08:45 – 18:30 uur
Prijs: Regulier: €365, Studenten: €95, Regulier 2-daags ticket: €645, Studenten 2-daags ticket: €175, Netwerkdiner: €65.
Locatie: Brightlands Campus Greenport, Sint Jansweg 20, 5928 RC Venlo
Tickets: via deze link te bestellen.

Kijk voor meer informatie op de website.
Dit artikel afdrukken