De app is gratis bij Bakkers laatste boek dat alleen te koop is bij Lidl voor € 9.95. De recepten promoten Lidl-producten.
Het Sonja Bakker dieet is wars van de low-carb gedachte en promoot een low-fat dieet. Lidl doet dus niet mee aan de 'brood is slecht, vet is goed' trend die volgde op het tijdperk waarin het 'Sonja Bakkeren' populair was. Het bedrijf vreest kennelijk geen kritiek op die keuze.
Fotocredits: Sonja Bakker, Lidl
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Witte rijst, 'witte' pasta, brood i.h.a. bruin of volkoren. Maakt het verschil of het desembrood is of gistbrood?
Hebben we het over geslepen rijst of over halfvolkoren(zilvervlies) of volkoren rijst?
Welk brood, welke pasta? Schiet me nu pas te binnen.
#7 is geen wetenschappelijke conclusie maar een ervarings-gegeven.
@Vera Wat je mij nu zegt hoor ik voor het eerst. Dus weenie.
@Theo,#4, Hoe kan het dan dat veel mensen van rijst veel meer aankomen dan van (matig) pasta en brood eten?