Het symposium speelt zich af op de Hogeschool van Hall Larenstein, op het prachtige landgoed Larenstein. Het thema 'Fat & Cool' komt terug op allerlei manieren in het programma aan bod: keynotes, discussies om aan deel te nemen en workshops of clinics om te volgen.

De eerste keynote van de dag is de lezing van Jaap Seidell. Hij behandelt de irrelevantie van nutritionisme en reductionisme en gaat daarbij dieper in op de huidige voedingsaanbevelingen en de hoeveelheid ultra-bewerkte producten die verkrijgbaar zijn.

Amber O'Hearn zal in haar keynote, passend bij het thema 'Fat', haar levensstijl en opvattingen delen. Zij eet al meer dan tien jaar uitsluitend dierlijke producten en schrijft hier ook over op haar blog Emperica. O'Hearn deelt haar (soms opvallende) opvattingen en zal ook in gesprek gaan met andere sprekers tijdens het symposium.

'Cool' wordt ingevuld door een workshop koudetraining en een sessie met ervaringsdeskundigen over buiten zwemmen. Er zijn ook lezingen en workshops op andere raakvlakken met het thema. Zo is er een lezing over het effect van een week leven als jager-verzamelaar en een sessie over lichtblootstelling.

De dag wordt afgesloten met een borrel.

Informatie
Datum: 12 oktober
Tijd: 8:30-18:00
Prijs: €129,- voor professionals, €99,- voor geïnteresseerde leken
Locatie: : Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26a, Velp
Aanmelden: Via deze link.

Meer informatie over het programma kun je vinden op de website.
Dit artikel afdrukken