Van Robert de Vos ontvingen we een mail: Op donderdag 7 Oktober om 9.30 moet ik bij de Reclame Code Commissie aanwezig zijn om daar mijn klacht tegen Unilever to te lichten.
Ik heb een klacht ingediend tegen de reclame leus "Becel al 50 jaar goed voor hart en bloedvaten". Die is natuurlijk alles behalve waar, gezien de transvetten en het complete overschot aan linolzuur (maar daar weten jullie bij foodlog alles van af gezien de vele interressante onderwerpen hierover)
Er zal een aantal mensen van Unilever aanwezig zijn om mijn standpunten te ontkrachten, aangezien ze niet graag een landelijke campagne willen terugtrekken.
Ik denk dat ik een goede kans maak.
Is er nog iemand van foodlog.nl die zin heeft om hier bij aanwezig te zijn, blog over te schrijven of hebben jullie interesse in het verhaal naderhand.


Volgens Nieuws voor Diëtisten is Becel in de loop der jaren door onderzoek steeds verder verbeterd. Wij constateerden hier ooit dat je - als je dan toch margarine smeert - beter voor Blue Band kunt gaan. Dat komt ook uit de fabrieken van Unilever.



Dit artikel afdrukken