Na een decennium mislukt soebatten over een veehouderij en vleesproductie zoals Nederland die zou wensen, lijkt een chaos te zijn ontstaan over de verduurzaming van het Nederlandse vleesaanbod. Hoe verder?
Op 3 juni organiseert Foodlog een debat waarin we een poging wagen om de kluwen te ontwarren; tijd en plaats maken we begin komende week bekend. Vanaf dan kun je je ook aanmelden voor het live debat.
Supers, cateraars, verwerkers en boeren hebben zich vanuit de Alliantie Verduurzaming Voedsel bereid verklaard daar aanwezig te zullen zijn. Hopelijk zullen NGO's en (lagere) overheden zich aansluiten.
We hebben een Kwestie geopend om vragen en opmerkingen van publiek, direct betrokkenen, beleidsmakers en waarnemers te verzamelen. Van daaruit proberen we de kluwen te ontwarren en te komen tot de vragen waar we het in het debat met de direct betrokkenen over moeten hebben.
Reageer niet hier, maar ga naar de Kwestie: wie blokkeert duurzaam Nederlands vlees?. Daar kun je zeggen wat er volgens jou moet gebeuren, waarom en waarom dat nog steeds niet is gebeurd.
Fotocredits: Butcher shop off Place Republique in Paris, Evan Bench
Dit artikel afdrukken
Supers, cateraars, verwerkers en boeren hebben zich vanuit de Alliantie Verduurzaming Voedsel bereid verklaard daar aanwezig te zullen zijn. Hopelijk zullen NGO's en (lagere) overheden zich aansluiten.
We hebben een Kwestie geopend om vragen en opmerkingen van publiek, direct betrokkenen, beleidsmakers en waarnemers te verzamelen. Van daaruit proberen we de kluwen te ontwarren en te komen tot de vragen waar we het in het debat met de direct betrokkenen over moeten hebben.
Reageer niet hier, maar ga naar de Kwestie: wie blokkeert duurzaam Nederlands vlees?. Daar kun je zeggen wat er volgens jou moet gebeuren, waarom en waarom dat nog steeds niet is gebeurd.
Fotocredits: Butcher shop off Place Republique in Paris, Evan Bench
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook