De site met het digitale TV kanaal (inloggen verplicht om te kunnen kijken) zegt over zichzelf:

24Kitchen biedt dagelijks nieuwe afleveringen van verschillende kookprogramma’s, altijd boordevol inspiratie. De recepten zijn gezond, worden bereid met verse producten, en worden duidelijk uitgelegd zodat iedereen thuis kan meekoken.

Er is aandacht voor zowel de dagelijkse maaltijd, voor exotische gerechten uit verre landen, voor de heerlijkste taarten, maar ook voor de basis van al deze gerechten: prachtige, verse ingrediënten van eigen grond.

24Kitchen zal zich blijven inzetten om de prachtigste programma’s te maken en zich te blijven ontwikkelen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Bovendien ontvangt u dan wekelijks een nieuw recept en maakt u kans op exclusieve prijzen.


24 kitchen wist verschillende bekende eetschrijvers aan zich te binden, waaronder Merijn van Tol en Nadia Zerouali (zie foto)

Het twitteraccount meldt zojuist: "Wegens grote belangstelling is de website van 24kitchen soms moeilijk bereikbaar. Wij doen ons uiterste best dit probleem op te lossen."
Dit artikel afdrukken