Terwijl de minister € 1,7 miljoen ter beschikking stelt voor de ontwikkeling van nepvlees stellen wij een aantal andere oplossingen aan het publiek voor.
Het hele gedoe rond vlees zit 'm in de onhandig geproduceerde eiwitten daarin. Ze zouden maar beter direct uit een plant kunnen komen in plaats van via de maag en het vlees van een dier omdat dat vele kilo's eten scheelt. Zo kun je meer mensen op aarde te eten geven.

Zaterdag over een week spelen vlees, het begrip vleesvervanger en de slimme alternatieven die door de eeuwen heen al een rol speelden in de eiwitbehoeften van mensen de hoofdrol in het vierde smaakexperiment in de serie die foodlog.nl en kasteel Groeneveld dit jaar in Baarn organiseren.We willen weten hoe het publiek erover denkt. Dat doen we in een uitwisseling tussen beleidsmakers, beleidscritici en het gewone publiek dat waar moet gaan maken wat de beleidsmakers bedenken.
Plaats: kasteel Groeneveld, Baarn
Datum: 29 augustus, zaterdag over een week dus
Tijd: start 14.00h, einde 16.30h

Meedoen? Stuur een mailtje aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) van kasteel Groeneveld.
Hier het filmverslag van 'Zoet & Zout', aflevering 3 in de serie


Dit artikel afdrukken