Ineke Berentschot

Ineke Berentschot

Journalistiek rond voeding en voedsel

Publieke contactgegevens

Biografie

Was tien jaar bakker/compagnon in biobakkerij ‘De Kuch’ te Uden; schreef met anderen De Desemkoerier vol in die tijd; maakte vakartikelen voor Bakkerswereld.
Het post-Kuch tijdperk kenmerkt zich...

Was tien jaar bakker/compagnon in biobakkerij ‘De Kuch’ te Uden; schreef met anderen De Desemkoerier vol in die tijd; maakte vakartikelen voor Bakkerswereld.
Het post-Kuch tijdperk kenmerkt zich door: thuis opnieuw leren broodbakken, Schrijversvakschool te Amsterdam volgen, les geven aan thuisbakkers samen met Jan Kortekaas van De Knollentuin (Nijmegen), enkele bak- en kookboeken maken met Uitgeverij Becht; mijn eigen website maken en vol-bakken. Dit alles mogelijk gemaakt door mijn loon van PostNL, sinds 1995 mijn werkgever.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.